Amit magamról szeretnék elmondani!

Ami békét hoz a lelkembe az megnyugtat és kiegyensúlyoz.
Ez nekem a természetfotózás.
Ilyenkor elcsendesedik a szívemben minden, nincs harag, keserűség, csalódás. Csak én vagyok és a világ. A világ amely körbeölel mindannyiunkat. Szeretni kell és óvni, hogy még sokáig élhessünk e csodákkal teli Földön. A felhők, a fák, a virágok, a folyók és a tavak… minden ami rajta él, lélegzik és tündököl a miénk mindaddig, amíg vigyázunk rá. Nézz körbe, lásd meg milyen szép itt minden, szeress bele, hogy érezze a törődést, mert meghálálja. A természetfotózás egy örömforrás nekem, ami megmutathatja másoknak is mi minden vesz bennünket körül.

Észrevetted már, hogy a világ milyen sok mindennel ajándékoz meg?
Merj kilépni a komfortzónádból. Az élet tele van örömmel, illatokkal, ízekkel! Engedd be! Meglátod hálás lesz érte!

A világ oly eleven és bármit beleképzelhetünk… Mozdulatlanságot, komorságot, játékot, életet, vidámságot. Öltöztesd fel, színezd ki, kiálts bele és minden megváltozik körülötted!

Az életedet te alakítod ki magad körül. Minden ami bennünk van az fog megmutatkozni a fákon, a virágokon, de még a komor szürke városi épületeken is, sőt az embereken is.

Ami bent, az kint!! Ugye tudod?
Életre kelteni a saját világodat csakis rajtad múlik! A pozitív gondolataid táncra perdítenek mindent. Igen, akár táncolnak is neked… Onnantól nem egy szélfútta fát vagy bokrot látsz az út mentén, hanem az élet egy-egy egyedi és különleges megnyilvánulását, amint az mozog, változik, nyújtózik. A fák és a bokrok valóban élni kezdenek ekkor a szemedben. A házak rád mosolyognak, és óvó ölelésükben haladhatsz utadon. Olyan ez, mint egy mesevilág, ahol mindig minden jól végződik!
Bár lehet, hogy legtöbbünknél ezek csak viszonylag ritka, pillanatnyi megtapasztalások, mégis betekinthetünk általuk egy képzeletbeli ajtó vékonyka résén, mely mögött a világ, az élet valódi gazdagsága található.
Elevenség, játék, békesség, szeretet…, és mindez nem emberi mértékben….

Felveheted velem a kapcsolatot

hello@eletem-kepekben.hu